Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Autoschade Direkt herstelt autoschade in Rotterdam snel!

Autoschade in Rotterdam

Autoschade in RotterdamAutoschade in Rotterdam wordt snel en vakkundig opgelost door Autoschade Direkt. Zoals de naam al zegt weet dit schadeherstel bedrijf zich te onderscheiden met een enorm snelle service. In vergelijking met andere autobedrijven zijn ze erg rap zodat je ook weer snel de weg op kunt. Dit is haalbaar omdat het een klein bedrijf is. Hierdoor kunnen ze flexibel te werk gaan en jou snel verder helpen. Dit betekent ook dat het een bedrijf is dat gaat voor een persoonlijke benadering. Dit vond ik zelf heel prettig.

Autoschade in Rotterdam gereden

Een tijdje geleden heb ik aangeklopt bij dit bedrijf. Ik had autoschade in Rotterdam opgelopen tijdens het parkeren. Hierdoor had ik een aantal deuken aan de zijkant van mijn auto en ook de autolak was flink beschadigd. Ik heb toen foto’s gemaakt van de schade en deze via de website opgestuurd naar Autoschade Direkt. Nog dezelfde dag had ik een offerte in mijn mailbox met een kostenplaatje. Hier werd duidelijk weergegeven hoe het herstelproces zou gaan verlopen en hoeveel het ging kosten. Dit viel mij best mee en ik heb dus meteen akkoord gegeven. Al snel kon ik mijn auto langs brengen in Poeldijk.

Autoschade in RotterdamAutoschade van A tot Z

Autoschade Direkt verzorgt alle soorten autoschade in Rotterdam die je maar kunt bedenken, van spot repair en uitdeuken tot autoruitschade en het vervangen van onderdelen. Heb jij schade en ben je nog op zoek naar een professioneel herstelbedrijf? Dan zou ik zeker eens contact opnemen met dit bedrijf. Niet alleen hebben ze een uitstekende service en een persoonlijke aanpak want ook de prijzen zijn laag. Zo hebben ze vaste tarieven voor spuitwerk en een standaard, laag uurtarief. Dit wordt van tevoren altijd duidelijk gecommuniceerd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik heb dit als enorm positief ervaren want in het verleden kreeg ik na een paar weken wel eens een torenhoge rekening opgestuurd!