Grandprix Manager

Vervoer en Autosport

Dikkenberg Exclusief voor de beste tweewielers

De beste service vind je bij Dikkenberg Exclusief. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van de beste fietsen en accessoires van verschillende soorten merken, wij verkopen fietsen van een goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij kunnen onze fietsen tegen een scherpe prijs verkopen, omdat wij alles zelf direct inkopen en dit dus niet doen via een tussenpersoon die ook winst moet maken op de fietsen. Bij ons staat een goede service en kwaliteit dus voorop.

Veiligheid van Stromer fietsen

Bij Dikkenberg Exclusief vind je het volledige assortiment Stromer fietsen. Dit merk past goed binnen de kwaliteitseisen ons bedrijf. Alle fietsen van Stromer zijn technisch goed uitgerust. De Stromer fietsen hebben een anti-diefstal functie. Als uw fiets wordt gestolen kunt u de exacte locatie van de fiets achterhalen, dit is mogelijk door middel van een slimme software die is ingebouwd in de fiets. Ook kunt u de motor van de fiets op afstand uitzetten.

Werkzaamheden Dikkenberg Exclusief

Bij Dikkenberg tweewielers kunt u terecht voor verkoop en onderhoud van alle soorten fietsen. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment van fietsaccessoires. Wij verkopen fietsen van verschillende soorten merken zoals:

  • Gazelle
  • Batavus
  • Sparta

U kunt hier ook terecht voor alle soorten accessoires zoals fietsmanden, fietspompen, bellen en spiegels. U kunt bij Dikkenberg Exclusief terecht voor de Stromer e-bikes, maar Dikkenberg heeft ook andere merken e-bikes te bieden. Als u een fiets wilt bekijken of even een testrit zou willen maken kunt u gerust langskomen in een van onze showrooms.